vineri, mai 27

CENACLUL LUMINĂ LINĂ CHEMAT LA CISNĂDIE!
"Părinte Cătălin sunt Părintele Ucă din Csinădie! Vă rog frumos să binevoiţi să veniţi neapărat cu Cenaclul Lumină Lină în 13 Iunie la Cisnădie. Este hramul bisericii. De obicei se ţinea un Sfânt Maslu. Dar vrem să facem ceva deosebit seara la ora 18, un Cenaclu Lumină Lină. Lumea vă aşteaptă! Veniţi cu întreaga echipă. Ne vom pregăti să fim ospitalieri. Concertul se va ţine chiar în biserică..!"
Părintele Cătălin: "Am rămas uimit! Am stat cu telefonul la ureche îngândurat şi mă bucuram, lăcrimând de dragostea Părintelui Ucă pentru misiunea noastră. Am promis că vom veni: "Va fi o seară minunată!. Cisnădia ne aşteaptă. Lumea a cerut Cenaclul la Cisnădie! Venim cu drag şi cu dor de a mărturisi pe Hristos!


În 17 Iunie din nou la Şeica Mare!

Suntem invitaţi la Şeica Mare! Pentru o zi memorabilă de cântece creştineşti şi patriotice. Vom merge cu întregul nostru efectiv. Concertul se va desfăşura la Căminul Cultural din localitate!




Domnul Primar Tudor Mihalache ne trimite un gând minunat!


Primarul localităţii Copşa Mică, domnul Dorin Mihalache, a primit invitaţia Părintelui Cătălin de a fi prezent sâmbătă la Sălişte la Gala Cenaclul Lumină Lină- Cenaclul Flacăra. În cuvântul său domnul primar şi-a mărturisit dragostea şi pasiunea faţă de activitatea cenaclului nostru, subliniind faptul că localitatea Copşa Mică rămâne un loc de graţie pentru viitoarele acţiuni ale acestui grup misionar: "Voi veni la Sălişte! Sunt lângă Părintele Cătălin şi aproape de acest moment incredibil şi unic! Vă aşteptăm din nou la noi!"


La Sălişte se fac pregătiri intense!


În ultimile 48 de ore la Sălişte s-au intensificat acţiunile de pregătire a Bazei Agro-Turistice, locul pe care se va desfăşura sâmbătă 4 Iunie Cenaclul Flacăra-Lumină Lină! Astfel se lucrează acum la montarea scenei acoperite, se asfaltează drumul spre bază şi se trasează locurile de campare a corturilor. Părintele Cătălin a fost prezent de 4 ori la Sălişte în ultimile două zile. A propus domnul primar Banciu montarea unor corturi speciale în cazul că va fi timp ploios şi s-a îngrijit de toate amănuntele organizatorice privind primirea şi cazarea membrilor Cenaclului Flacăra. Duminică 29 Mai de la ora 17 două maşini ale Cenaclului vor străbate toate satele Mărginimii Sibiului şi vor difuza audio mesaje de promovare ale concertului nostru.