miercuri, mai 25

Conferinţă de presă

PREGĂTIRI INTENSE PENTRU CENACLU!
ASTĂZI A FOST CONFERINŢA DE PRESĂ!
Biserica de pe strada Dealului a găzduit conferinţa de presă premergătoare concertului omagial de la Sălişte






   
Subsolul Bisericii de pe strada Dealului s-a transformat miercuri dimineaţa într-o adevărată sală de conferinţe. Părintele Cătălin şi domnul Teodor Banciu, primarul Săliştei, au dat toate detaliile necesare despre concertul din patru iunie şi au răspuns întrebărilor puse de jurnaliştii sibieni.




Reprezentanţi ai celor mai importante instituţii media din Sibiu au luat parte miercuri la conferinţa de presă premergătoare concertului omagial Adrian Păunescu, organizat de Cenaclul Lumină Lină la Sălişte.
Au fost discutate toate detaliil concertului, de la numele participanţilor, până la numărul de corturi care pot fi amplasate în camping. Primarul Teodor Banciu a dat asigurări că spectacolul va fi un succes şi că ar dori chiar să devină o tradiţie anuală.


Astfel că din această după-amiază în presa locală şi centrală au început să apară articole sau ştiri despre concertul dedicat poetului Adrian Păunescu. În aceste condiţii, cifra înaintată de primarul Săliştei, cea de 1.500-2.000 de spectatori, începe să prindă contur sau poate chiar să fie depăşită. Mai ales că membrii Cenaclului continuă promovarea evenimentului.
VICTOR STOICA