joi, august 23

DOR DE EMINESCU PE BLOG!

PĂRINTELE CĂTĂLIN CONDAMNĂ TOAMNA LA DOR DE EMINESCU!
NUMAI PE BLOGUL:


 IERI A FOST O ZI MARE PENTRU CENACLUL LUMINĂ LINĂ:
ÎN SFÂRŞIT AVEM SPONSORUL NOSTRU:

Marţi la amiază domnul director Ioan Ciolan, patron al firmelor AMBIENT, a făcut o propunere de întâlnire cu Părintele Cătălin Dumitrean. S-a stabilit ca discuţia să aibă loc joi dimineaţa, astfel că astăzi la ora 11, Părintele Cătălin şi domnul dir. Ioan Ciolan s-au întâlnit la o discuţie istorică pentru destinul cenaclului nostru, chiar la sediul firmei AMBIENT.
Discuţia a fost deosebit de entuziastă şi pragmatică. Domnul Ciolan s-a adresat încă de la bun început părintelui în felul următor: "Vă admir de mult. Am auzit de uimitorul vostru proiect. E generos, e frumos. Vreau să vă ajut de acum concret, pe termen lung cu tot ceea ce aveţi nevoie!" Părintele Cătălin a răspuns imediat: "m-am rugat mult lui Dumnezeu pentru această zi. Ea s-a împlinit. Vom avea o colaborare deosebită şi frumoasă!" Astfel că, începând de astăzi AMBIENT devine sponsor de bază al concertelor Cenaclului Lumină Lină. Vom reveni.
MULŢUMIM LUI DUMNEZEU ŞI MAICII DOMNULUI!

ULTIMĂ ORĂ!

la ora 23.05 a fost postată o poezie pe blogul părintelui
POEZII CĂTĂLIN DUMITREAN


27 OCTOMBRIE
VOM MERGE CU CENACLUL LA IAŞI!
ASTĂZI AM PRIMIT INVITAŢIE DE LA IAŞI!

La orele serii pe emailul personal al Părintelui Cătălin a sosit de la Iaşi următoarea invitaţie:

"Doamne ajuta Parinte

      Ma bucur nespus ca mi-ati raspuns si ca aveti bunavointa sa veniti la noi. 
        Evenimentul nostru vrem sa se desfasoare  sub mesjul ( deocamdata provizoriu)" mamele ortodoxe romance striga copiilor sa-si iubeasca tara si sa nu o uite"- referire la multimea de copii ce pleaca , ce isi lasa familiile si mai rau nu au dorinta de-a se intoarce. Am constata ca in partea Ardealului se face mult pentru a insufla dragostea de neam si tara pe cand la noi .....foarte putin.

            Vrem sa ne sfatuim si cu dumneavoastra cand credeti ca este mai bine dupa 14 octombrie deoarece pana atunci sunt alte multe probleme si dorim ca sa pregatim fff bine acest eveniment si sa il lansam pe perioada mai lunga si sa cuprinda o zona mai mare.Deja eu in activitatea mea am facut cunoscut evenimentul ce urmeaza si avem acceptul si binecuvantarea de-a ne gazdui.Dumneavoastra stiti cum va puteti deplasa functie de starea timpului avand in vedere ca e toamna.
       Astept un raspuns si sfat de la dumneavoastra.
                     Cu stimă
Elisabeta Luncanu preşedinte Asociaţia Femeilor Ortodoxe"

Mulţumim pentru invitaţie. Echipa noastră de marketing va stabili locul şi ziua de concert la Iaşi, cel mai probabil pe 27 Octombrie.

 NE BUCURĂM!!!

CE SPUNEŢI DE CELE DOUĂ ŞTIRI?
SCRIEŢI REPEDE EMAIL PE ADRSA CENACLULUI