duminică, septembrie 9

Bucurie și emoție la CITO Dumbrăveni


Cenaclul Lumină Lină a susținut astăzi un concert emoționant la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională din Dumbrăveni, jud. Sibiu. Membrii Cenaclului au cântat în fața unui public mai special, au cântat în fața unor oameni parcă uitați de soartă între zidurile care adăpostește acest centru. Oamenii, în ciuda problemelor de sănătate , i-au așteptat cu entuziam pe membrii Cenaclului în sala unde a fost susținut concertul. Într-un loc unde astfel de manifestări nu prea au loc, acest concert a fost o binecuvântare pentru ei.


Bucuria din chipurile celor prezenți


      Publicul de această dată a fost un public mai special, dată fiind starea lor de sănătate. Dar aceasta nu a fost o piedică în trăirea momentului oferit de Cenaclul, din contră. Citeam pe buzele unora dintre cei prezenți versurile cântecelor pe care membrii Cenaclului le cântau, au aplaudat și s-au bucurat de  manifestarea oferită de Cenaclul. Un aer plin de dragoste și de bucurie plutea în sală, creându-se o legătură de prietenie între Cenaclu și public, o comuniune. Momentul cântecelor patriotice a fost unul frumos, m-am bucurat când am văzut cât spirit de patriotism aveau unele persoane, încât au început sa cânte și ele, de acolo din sală, alături de Cenaclu. Prin concertul de astăzi pot spune Cenaclul Lumină Lină a realizat o misiune printre oameni care au nevoie de astfel de manifestări, oameni care au dreptul participe la astfel de manifestări, dar prea puțini sunt cei care le oferă. Sunt mândră de ce ceea ce au realizat astăzi membrii Cenaclului la CITO Dumbraveni, au arătat oamenilor de acolo și ei se pot bucura de un astfel de eveniment, până și oamenii care au deficiențe de auz, deși nu aud, erau atât de încântați de ceea ce vâd încât prea puțin se uitau la ceea ce le gesticulam eu, după care le-am pierdut atenția, dat ochii lor fiind ațintiți la Părintele Cătălin și ceilalți membrii ai Cenaclului. A fost o zi frumoasă, o zi plină de dragoste, o zi în care oamenii s-au bucurat enorm de prezența Cenaclului.


                      
Ambient, sponsorul Cenaclului, alături de noi la Dumbrăveni
O delegație a Ambientului, formată din dl Radu Marinovici și Gabriela Mureșan, a fost alături de Cenaclul Lumină Lină la Dumbrăveni, oferind din partea Ambientului un televizor LCD persoanelor din acest centru.