joi, decembrie 22

Foto-reportaj: 21.12.2011 - Festivalul de Colinde ediția a-2-a


Cenaclul Lumină Lină a participat în această seară la biserica cu hramurile Înălţarea Domnului şi Sf. Ierarh Nicolae (“de pe Mihai Viteazu”),la  cea de-a doua ediţie a Festivalului de Colinde. Este un dar pe care Cenaclul l-a făcut  tuturor celor care caută reînnoirea spirituală și lumina sfântă a Nașterii Mântuitorului!



Toți membrii Cenaclului, îmbrăcați în frumoase costume populare din zona Mărginimii Sibiuluiau conturat o atmosferă de pace și liniște, prin colinde,poeziiprin dăruire, prin iubire, aşa cum frumos îi îndeamnă Părintele Cătălin.



Ediția a-2-a a Festivalului de Colinde s-a bucurat de prezența a 10 grupuri corale din diferite parohii din Sibiu și de un public numeros, oameni pentru care  tradiția creștină înseamnă ceva sacru. Am fost din nou o mare familie și am cântat împreună colindele vechi și dragi, așteptând vestea divină!






Să remarcăm faptul că Cenaclul Lumină Lină a susținut astăzi al-95-lea concert ,lucru menționat în cuvântul său și de Părintele Paroh Achim Băcilă, care a mulțumit membrilor Cenaclului și în mod deosebit Părintelui Cătălin pentru prezența în cadrul Festivalului de Colinde și, la cererea credincioșilor din această parohie a invitat Cenaclul Lumină Lină să susțină cât mai curând un concert de pricesne și muzică patriotică. Părintele Cătălin a primit cu bucurie invitația și a promis că vom reveni în preajma sărbătorilor pascale.