vineri, decembrie 23

Foto-reportaj: 22.12.2011 - Lumina Nașterii la Transelectrica


Cenaclul „Lumină Lină” a vestit astăzi Nasterea Domnului la Transelectrica, Sibiu. Într-un cadru festiv dominat de aproprierea Crăciunului, colindele au răsunat „blând spre seară”.



Concertul a avut două coordonate care au încadrat întreaga manifestare: a fost deschis si închis de Cenaclu. La început, copiii parohiei de pe strada Dealului au reiterat povestea Crăciunului cu care au fermecat duminică pe toată lumea. Condusi de doamna preoteasă Claudia Mănisor, copiii s-au întâlnit la prânz la biserică pentru a repeta si a pune la punct ultimele detalii. Au fost primiti cu bratele deschise si cu multe aplauze. Prin cântecele lor, ne-au purtat cu candoare prin „Cetatea împărătească” si ne-au demonstrat că bucuria Nasterii Domnului străbate „Cerul si Pământul”.




În a doua parte a concertului, părintele Cătălin ne-a propus „să refacem atmosfera blândă si duioasă din ieslea din Nazareth”. S-au purtat adevărate dialoguri muzicale, părintele coordonând o orchestră formată din membrii Cenaclului si din spectatori.





Acesta a fost al 96-lea concert al Cenaclului, care a marcat frumos o perioadă a anului în care lumina lină coboară în sufletul tuturor!