vineri, iunie 1

BINE AI VENIT ÎN CENACLUL NOSTRU VASILE MARDARE!

CUNOSCUTUL CÂNTĂREŢ DE MUZICĂ FOLK VASILE MARDARE A INTRAT ÎN CENACLUL LUMINĂ LINĂ!
Lumea bună a folkului îl cunoaşte pe Vasile Mardare. Un excepţional autor şi interpret de muzică folk. Peste două decenii membru activ în Cenaclul Flacăra. Un om bun la suflet, modest, onest şi plin de candoare. Un glas de excepţie şi un om dăruit cu totul slujirii celor mulţi. Prietenia care s-a legat de puţin timp cu Vasile Mardare a dus la o declaraţie minunată făcută în urmă cu trei zile:


                 


"Părinte Cătălin vă rog să mă primiţi şi pe mine în rândul membrilor Cenaclului Lumină Lină. Vreau să cânt cu toţi membrii minunaţi pe care îi aveţi şi vin cu toată modestia ca să mă alătur lor. O să vă ajut în concerte în măsura timpului meu disponibil. Voi fi una cu toţi şi am auzit atâtea lucruri deosebite despre acest cenaclu. Aveţi deja un public organizat şi entuziast. Folkul trebuie scos din cluburi, unde oamenii vin şi îţi aruncă în nas fumul de ţigară sau sticla de bere. Duminică vin cu voi la Homorod! De abia aştept!"


Şi noi te aşteptăm Vasile. Ne bucurăm că ne ajuţi şi vrei să devii una cu noi. Aşadar: Bine ai venit Vasile Mardare în familia noastră!