miercuri, iunie 22

CITIŢI PE BLOGUL DE POEZIE UN INTERVIU INEDIT CU PĂRINTELE IOANICHIE DE LA FRĂSINEI... DAŢI CLICK PE FEREASTRA DE SUS A BLOGULUI, APOI SCRIEŢI UN COMENTARIU PE EMAIL

CENACLUL LUMINĂ LINĂ MERGE LA TÂRGOVIŞTE!
Anunţasem o vacanţă mai lungă, dar nu a fost să fie aşa.
Un anunţ inedit pentru prietenii Cenaclului Lumină Lină. În ziua de 9 Iulie la ora 17, vom fi prezenţi la Târgovişte, la un concert de gală în Casa de Cultură din Târgovişte. Evenimentul va fi pus sub egida: „În amintirea poetului Adrian Păunescu”
Cu o formulă tânără, dinamică şi înnoită Cenaclul Lumină Lină va oferi un spectacol de muzică şi poezie naţional-creştină, iar prezenţa sa în Târgovişte e semn că suntem pe un drum bun, din ce în ce mai recunoscut de publicul din ţară.
La eveniment vor participa mai mulţi invitaţi deosebiţi printre care amintim pe: Domnul Director Ciprian Olinici Director General Radio Trintias. Doamne Lidia Popiţa Stoicescu actriţă emerită şi autoarea unor cărţi excepţionale de poezie.
Concertul va purta marca marilor creaţii naţionale începând de la Mihai Eminescu, George Bacovia, Nicolae Labiş şi evident Adrian Păunescu.
Concertul a fost propus de Părintele Arhimandrit Modest Zanfir şia fost preluat ca organizare de oficialităţi locale.
Vom reveni.