luni, iulie 4

pregătiri intense pentru Târgovişte

undefinedCENACLUL LUMINĂ LINĂ REPETĂ!
(şi un fotoreportaj Târgovişte)



undefinedNe pregătim serios pentru Târgovişte. Dan, Liviu, Mihai trei chitarişti de suflet, Ştefan cu orga sa de suflet, Cristina, Adina în limpezimile vocilor blânde, Cristi, Nelu şi noi toţi am avut o repetiţie generală pentru concertul cenaclului de la Târgovişte. La spectacol se va adăuga şi fosta membră a Cenaclului Flacăra, Sorina Haşigan. 
Dan Podoleanu a cântat superb Cântec Şoptit şi Jurământ la Putna. Ceilalţi, fetele, băieţii, s-au întrecut pe sine în a aduce o notă responsabilă şi nouă pentru acest concert, ce se va desfăşura în Sala Sindicatelor, locul tradiţional al Festivalului "Crizantema de Aur", spectacol nostru urmând a fi înregistrat integral pentru Radio Trinitas.
undefinedPiesa noastră de deschidere va fi: "Poporul Român Opere Complete"-versuri Adrian Păunescu. Pe blog, la stânga sus aveţi acest cântec în format audio, interpretat în 1983 de inegalabilul Valeriu Penişoară într-un concert Cenaclul Flacăra. Omagiind românii de pretutindeni vom cânta şi alte piese noi. Vă dezvăluim doar un nume: "La muşata armâna", piesă care deasemenea o vom posta in curand într-o variantă "Cenaclul Flacăra" interpretată de un aromân get-beget, Vanghele Gogu. 
Veniţi la Târgovişte! Cenaclul Lumină Lină trăieşte clipe fericite!