duminică, martie 4

CISNĂDIA SALUTĂ CENACLUL LUMINĂ LINĂ!

CENACLUL AŞTEPTAT DE 300 DE OAMENI!

  E din ce în ce mai clar. Cisnădia este a doua noastră casă din Judeţul Sibiu. Peste 300 de oameni s-au înghesuit azi într-o biserică inimoasă să participe la un concert superb organizat de Părintele Ucă, omul de condiţie şi de excelentă implicare creştină.
Am fost realmente surprinşi. Veniţi fără „cavaleria grea”, contând mai mult  pe prezenţele locale, plus cântăreaţa de muzică populară Alina Bica (o voce minunată), am rămas surprinşi de iubirea oamenilor din Cisnădie. Efectiv încă de la intrarea în biserică parcă am fost luaţi pe sus de mulţime. Apoi a venit debutul concertului. Corul Bisericii interpretează în premieră poezia Părintelui Cătălin Dumitrean „Nicicând nu ai fost mai frumoasă”. Aşadar, o surpriză de proporţii. Şi tot ceea ce a urmat, inclusiv un recital la nai şi pricesnele Alinei Bica.
   Seara a avut multe momente inedite şi specifice locului. Să reţinem Corul tinerilor de la Biserica Sfântul Nicolae şi invitaţia de a fi prezenţi la un concert în această biserică pe 26 Martie.
Primăria oraşului Cisnădie a cerut în mod expres şi fără drept de apel  ca Cenaclul Lumină Lină să desfăşoare un mare concert în prima sâmbătă după Sfintele Paşti. Cu toate cântecele sale. Locaţia va fi Casa de Cultură cu o capacitate  de 600 de locuri. Va fi prezentă toată echipa cenaclului şi s-a promis ca întreaga Cisnădie să fie capacitată pentru acest moment unic de artă, cultură şi mărturisire românească. Vom fi prezenţi şi vom face un mare spectacol. Se cuvine pentru aceşti oameni minunaţi.
 Să mai reţinem şi concretizarea unui concert la Sadu pe 31 Aprilie. Venim!