marți, martie 27

Foto-reportaj: 26.03.2012-Concertul Cenaclului Lumină Lină la Biserica Sf. Nicolae din Cisnădie



Cenaclul Lumină Lină, a fost prezent astăzi la Cisnădie, de această dată gazda fiind Biserica Sf Nicolae. Deși sosiți pentru prima dată în această locație, am fost primiți cu multă căldură atât de către părintele Laurențiu Broscățean cât și de inimile generoase ale oamenilor din Cisnădie. 





În prima parte, Cenaclul Lumină Lină a interpretat câteva pricesne care ne-au încălzit inimile, ne-au adus mai aproape de Maica Domnului si de Mântuitorul, Care S-a jertfit pentru fiecare dintre noi. ”O, tu cel ce trezești cocoșii”, ”O, Măicuță Sfântă”, ”Ce frumoasă ești Măicuță”, sunt doar câteva din pricesnele care au răsunat în această seară a bucuriei, a prieteniei.



A urmat apoi corul Bisericii Sf. Nicolae, pregătit de Părintele Laurențiu și de d-na preoteasă, care ne-a surprins realmente. Cântecele închinate Sfintelor Patimi ale Mântuitorului, au fost interpretate de tinerii acestei biserici cu multă responsabilitate și sensibilitate. 














Ca o completare, corul Bisericii Sf Treime, a interpretat cu profesionalism câteva pricesne binevenite în această perioadă a postului. Surpriza acestui cor a fost insă interpretarea poeziei Părintelui Cătălin  „Nicicând nu ai fost mai frumoasă”, care a vibrat fiecare colțișor al sufletelor noastre.


A fost așadar o seară a prieteniei, o seară cu folos duhovnicesc, așa cum a subliniat și Părintele  Petru în scurtul său cuvânt de învățătură.


Vom reveni cu drag printre acești prieteni minunați! Și aceasta chiar foarte curând, pentru că în prima sâmbătă după Sfintele Paști, vom fi din nou prezenți în Casa de Cultură a orașului Cisnădie!