sâmbătă, martie 10

PE CÂND CENACLUL?

În atenţia
 membrilor şi iubitorilor 
Cenaclului Lumină Lină!



Postul cel Mare este un bun prilej de meditaţie asupra vieţilor noastre particulare şi un cald prilej de a regăsi entuziasmul şi bunătatea inimii. În această perioadă, Cenaclul Lumină Lină va fi prezent la unele manifestări doar în măsura în care îşi va putea menţine caracterul misionar creştin şi va putea realiza o schimbare sinceră atât în creşterea duhovnicească a membrilor cenaclului, cât şi a iubitorilor de astfel de manifestaţii.

Astfel:
- S-au anulat şi refuzat mai multe concerte în unele locaţii din lipsa de entuziasm a celor care ne-au invitat.
- Nu avem încă o componenţă 100% de comuniune, plină de dragoste. Se resimte o stare de oboseală, de glacialitate între unii membri şi poate chiar de lipsă de entuziasm din partea unor colegi din Cenaclu.
- Nici la această oră nu avem rezolvată problema financiară. Cheltuielile săvârşite de conducătorul Cenaclului nu ne mai permit să facem faţă numărului de solicitări şi bugetului presupus de eventualele deplasări; ideea de familie în Cenaclu, unde toate cheltuielile ar trebui să fie la un loc, nu prea se regăseşte la noi.
- Nu avem încă sponsori care să se preocupe de acţiunile noastre. Ne-am bucura dacă toţi membrii Cenaclului, unii cu relaţii sociale destul de serioase, ar depune mai mult efort de atragere a fondurilor, ar crede în ideea acestui Cenaclu şi s-ar implica mai mult. Dar, din nefericire, exemplele de dăruire sunt din ce în ce mai puţine.
- Până la rezolvarea de fond a acestor probleme, Părintele Cătălin îşi asumă dreptul de a se deplasa la viitoarele concerte doar Sfinţia Sa, eventual cu un instrumentist.
- Rugăm mult, pe toţi cei care se simt membri ai Cenaclului, să nu se demoralizeze, să nu cedeze ispitelor de moment şi să considere acest comunicat un prilej bun de a se remonta, de a-şi face un mic examen de conştiinţă pentru a-şi arăta onestitatea, dorinţa de implicare şi spiritul de comuniune. Din acest punct de vedere, nu dorim să pierdem pe nimeni, vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi şi vă considerăm şi pe viitor membri ai Cenaclului nostru.
Părintele Cătălin


P.S. Pe blogul de poezie am început să scriu din nou...