joi, martie 29

MARAMUREŞ PLAI CU DOR!

CENACLUL DIN NOU ÎN TURNEU!
Prieteni dragi, noi plecăm la drum!
Sunteţi lângă noi?


   E prea mult spus? În turneu? Poate doar pentru cei care, încă nu cunosc splendoarea dăruirii, a jertfei de sine, a acestui organism spiritual care s-a format l-a o strigare şi dintr-un suflet divin.
Cenaclul merge în Maramureş!
Cenaclul Lumină Lină există!
Singurul cenaclu din România format din oameni care nu au nici un alt interes decât acela de a cânta, de a dărui, de a vorbi despre Dumnezeu.
Casa memorială G.Cobuc
   Acest cenaclu a pornit de la Dumnezeu şi a rămas cu oamenii care au căutat în el ceva sfânt, curat şi minunat. În cenaclu Duhul Sfânt a chemat pe mulţi oameni talentaţi, dar au rămas doar cei care şi-au dorit să găsească în el o parte din paradis, un loc de puritate sufletească şi nici o altă plăcere măruntă. Oamenii cu coloană vertebrală pe care Dumnezeu îi iubeşte pentru atitudinea lor.
   Mergem la Năsăud în satul George Coşbuc. Mâine la ora 15 vizităm casa natală a marelui poet naţoinal.
    Apoi la ora 18 vom fi la Mânăstirea Bârsana. iar la ora 20 vom cânta primele cântece în Săpânţa.
   Sâmbătă vor fi concerte la Sighet şi Botiza. Duminică, la Bârsana şi Onceşti. Oamenii ne aşteaptă cu drag şi presimţim un mare turneu. Un eveniment superb, binevenit într-o perioadă în care mulţi îşi puneau probelma continuităţii şi supravieţuirii cenaclului. Dar, acest cenaclu există datorită unor oameni minunaţi, datorită iubirii unui om care crede în destinul naţional al acestui grup, datorită vouă celor  care  acum, citiţi liniştiţi, vreţi să ne daţi o veste( şi să nu tăceţi ca cei ce nu sunt convinşi 100% de un adevăr) şi datorită celor care vor rămâne de-a pururea în amintirea pământului românesc. Cine nu ne cunoaşte forţa o va vedea şi mai bine de acum înainte. Suntem puternici, frumoşi şi minunaţi!
                    Cenaclul Lumină Lină există!
Anul cenaclului de abia acum începe cu adevărat!
La treabă!
Părintele Cătălin


Prietenii cenaclului pot să ne trimită mesaje oneste de încurajare pe adresa:
dumitreancatalin@yahoo.com