sâmbătă, octombrie 6

ULTIMĂ ORĂ: ARDE SÂNGELE DIVIN AL SUDULUI! CIOCENI! CIOCENI! CIOCENI! PRIMA NOTĂ DE 10 CU PLUS PENTRU PUBLIC ŞI ORGANIZARE!

DUMNEZEU COBOARĂ ÎN LUME, LA CIOCENI!
De puţine momente s-a încheiat concertul de la Cioceni. Suntem practic pe norii cerului, suntem plini de har, suntem epuizaţi şi suntem sublimi. 
IMAGINE DIN ARHIVA CENACLULUI
   Ce să vă spunem, aşa ca în câteva vorbe? A fost din nou un concert unic. Un public incredibil de minunat. Am văzut mii de lacrimi, sute de inimi atinse de har şi am avut parte de o primire împărătească. Nu, nu avem cuvinte să scriem acest articol. E prea puţin ca să vă spunem în cuvinte ce am trăit noi aici.
 Închipuiţi-vă un public care a venit cu cel puţin două ore înainte de începutul concertului. Imaginaţi-vă că în cinstea noastră s-au organizat la Şcoala din localitate nişte ceremonii deosebite. Am fost primiţi cu pâine şi sare( la propriu), ni s-a prezentat un program artistic naţional de excepţie, protagonişti fiind tinerii satului pregătiţi de doamna profesoară Adriana Lazăr, soţia părintelui Dumitru. 
Faceţi un efort de gândire şi vizualizaţi-l pe Părintele Dumitru într-o stare de spirit angelică, cu o pregătire de vis, cu oameni mobilizaţi la maxim ca să ne primească cât mai extraordinar, cu eforturi organizatorice unice. 
Şi, peste toate un concert minunat. Membrii Cenaclului Lumină Lină mobilizaţi la maxim, plini de viaţă şi de talent. Un public care a aplaudat până l-a paroxism cântecele noastre şi o trăire ortodox-românească unică. 
Acesta a fost Cioceniul! Mai multe veţi afla în reportajele care vor veni. Este târziu şi nu avem timp de o cronică complexă a concertului şi imagini procesate. În curând veţi vedea însă aceste imagini incredibile şi vă veţi minuna. Aşa a fost la Cioceni! Aşa îşi duce neamul spre veşnicie Cenaclul Lumină Lină!