sâmbătă, octombrie 27

ASTĂZI LA TÂRNĂVIOARA-COPŞA MICĂ! CENACLUL ÎN VARIANTĂ MICĂ, DAR ÎNTR-UN RECITAL PLIN DE FRUMOS!


Am fost astăzi la Târnăvioara. Cu un lot restrâns, chiar foarte restrâns, dar cu o inimă mare. Ne-au aşteptat peste două sute de oameni, într-un sat cu mai puţin de câteva zeci de familii de români. Şi acest părinte extraordinar de luminos, care se numeşte Cornel Ganea.
Oamenii au aşteptat cenaclul ca pe propriul copil care se reîntoarce după multă vreme acasă. Au întrebat de lipsa "majorităţii", dar au fost "liniştiţi" cu câteva cântece memorabile din începutul peregrinărilor noastre. Am deschis recitalul cu "Veniţi la noi" şi "Nu te dau cerule", două piese ce îmi aparţin 100%, deşi coautori la realizarea lor sunt toţi oamenii frumoşi şi toate sentimentele de lumină lină care însoţesc acest cenaclu. Au  urmat cântecele patriotice şi incredibilul de a vedea două sute de inimi şi de voci cântând la unison. Superb!

La sfârşitul concertului am afirmat cu entuziasm: 
"Iată Târnăvioara, ca un torent al iubirii, care se declanşează peste împietrirea marilor metropole de astăzi. Sunteţi unici şi perfecţi! Sunteţi oamenii zâmbetului şi  miruitorii Sfântului Dumitru, care vă însufleţeşte chemarea la iubire! Iubiţi! Iubiţi şi cântaţi! Vom fi mereu lângă voi!

MULŢUMIM PĂRINTE PROTOPOP OVIDIU GĂBAN PENTRU IUBIREA CE O PURTAŢI CENACLULUI!
MULŢUMIM ORGANIZATORILOR, PĂRINTELUI GANEA, PRIMĂRIEI, MINUNATULUI PRIMAR DANIEL MIHALACHE ŞI CREDINCIOŞILOR PENTRU EXCELENTA LOR IMPLICARE ÎN REALIZAREA ACESTOR MOMENTE UNICE! 
La Târnăvioara Cenaclul Lumină Lină a trăit un nou moment de triumf şi de frumos dumnezeiesc. Şi am stabilit alte trei concerte în zonă. 
Astfel:
3 Decembrie: DUMBRĂVENI
6 Decembrie: COPŞA MICĂ
10 Decembrie: MEDIAŞ!

PĂRINTELE CĂTĂLIN