joi, octombrie 11

CENACLUL LUMINĂ LINĂ ÎN CEA MAI PROLIFICĂ TOAMNĂ DIN EXISTENŢA SA!

PROGRAMUL URMĂTOARELOR CONCERTE:
14 OCTOMBRIE CRANSEBEŞ


În organizarea Părintelui Marian Mărcuş, se va desfăşura un program de pricesne şi cuvinte duhovniceşti. De la Sibiu va participa doar Părintele Cătălin Dumitrean, urmâd ca membrii de bază ai grupului nostru să se bucure de o săptămână de pauză înaintea marilor concerte ulterioare. Locaţia: Biserica din curtea Episcopiei de Caransebeş. Participă Părintele Gheorghe Bumb(membru fondator al cenaclului şi autorul muzicii la piesa "Pensia de-un leu") şi o serie de prieteni apropiaţi ai Părintelui Marian Mărcuş.


21 OCTOMBRIE- BISTRIŢA
 



Vor fi două concerte în aceeaşi zi. Cenaclul va ajunge sâmbătă seara în Bistriţa, iar duminică dimineaţa la ora 11 va avea loc primul concert, cel de-al doilea urmând să se defăşoare de la ora 16. Un adevărat tur de forţă şi de evenimente. Nu avem încă ordinea exactă a desfăşurării celor două concerte, dar am aflat că se fac eforturi deosebite pentru primirea cenaclului. Suntem aşteptaţi de sute şi  sute de oameni, urmând ca la cel de-al doilea concert să se alăture preoţi şi credincioşi din satele limitrofe. Cenaclul va merge cu formula sa de bază şi cu echipa sponsorului AMBIENT.
26 octombrie Târnăvioara-Copşa Mică
Locaţia: Biserica satului. La invitaţia Părintelui Ganea vom participa la hramul bisericii, chiar în biserica satului. Concertul este tradiţional, fiind al treilea an consecutiv în care cântăm la Târnăvioara. Vom participa cu tot lotul nostru şi ne vom reîntâlni şi cu prietenii noştrii din Copşa Mică. Suntem informaţi de organizatori că suntem aşteptaţi cu mare dragoste şi real interes.

27 OCTOMBRIE CISNĂDIE





Concertul va fi organizat de prietenul cenaclului, Părintele Ucă şi va avea loc cel mai probabil în biserica din localitate. Ca de obicei vom fi prezenţi împreună cu corurile bisericilor din localitate. Evenimentul se va desfăşura cel mai probabil duminică seara.




1 noiembrie - ora 18 - Sibiu, Sala ASTRA-
Va fi primul concert audio-video al Cenaclului Lumină Lină!

3 nioembrie Iaşi  


Concert special organizat de Mitropolia Iaşilor şi Asociaţia Femeilor Ortodoxe.







8 Noiembrie- Păuca ora 11 în Biserica Sfinţii Arhangheli.