sâmbătă, decembrie 11

            MERGEM LA BAZNA!

  O  noua seara de marturisire crestina va fi la Bazna Medias. Suntem chemati la un nou concert de lumina lina si de bucurie duhovniceasca. Vor fi si prezente locale, elevi ai scolii din Bazna. Ne asteptam la o intalnire de emotie si daruire. Nu vrem lucruri deosebite, doar sa retrezim in spiritul romanilor ceea ce au avut odata, bucuria de a merge la un concert, de a fi mai buni, de a canta, de a aplauda, de a sta langa Mantuitorul Iisus Hristos...

                                  CEI BUNI DATI SEMNE DE VIATA...
   Va rugam, pe cei ce ne cititi, sa ne  trimiteti semne de iubire si de faptul ca va bucrati de existenta acestui cenaclu.
   Experienta de joi, de la Copsa Mica, e un semn ca mergem pe drumul cel bun. Ne iubesc deja mii de oameni. Cei buni ne vor iubi intotdeauna si nu ne vor parasi. Suntem un nucleu de pace si de patriotism crestin. Vrem poate ceva imposibil, intr-o lume a anonimilor murdari ascunsi in spatele unui email, a obsedatilor de dreptate, a celor care fiind frustrati de iubire nu stiu sa spuna simplu si curat: Iubire, iubire, iubire!!! In numele ingerilor de pe pamant vom canta la Bazna. Fiti alaturi de acest unic cenaclu! El inseamna timp daruit aproapelui. El inseamna iluzia unor oameni, care canta pentru ca nu au altceva mai bun ca sa daruiasca aproapelui. Asteptam si alte oferte de a fi prezenti in diferite comunitati. Venim! Suntem Cenaclul Lumina Lina!