marți, februarie 8

La Săliştea Sibiului se aprinde lumina cea lină!


În continuarea activităţilor de pregătire, promovare şi programare a concertelor Cenaclului Lumină Lină, astăzi Părintele Cătălin a fost prezent împreună cu câţiva membrii ai cenaclului, marti la Sălişte Sibiu, unde a avut loc o întâlnire deosebit de fructuoasă cu Părintele Protopop Ciocan Ioan.
S-a promovat ideea misionară a Cenaclului Lumină Lină, care va consta în susţinerea a trei concerte în Mărginimea Sibiului în perioada sacră a Postului Mare. Sigur va fi un concert chiar în Săliştea Sibiului.
Vreau să remarc modul cu totul deosebit în care am fost primiţi de părintele protopop, de deschiderea totală pe care acesta o manifestă faţă de ideea de a aduce un suflu de bucurie în comunităţile parohiale prin astfel de concerte. 

IMPORTANT!
Părintele Cătălin a propus ca imediat după sărătorile pascale să se organizeze o seară de cenaclu în memoria poetului Adrian Păunescu, chiar în Săliştea Sibiului. La manifestare vor fi invitaţi să participe Andrei Păunescu, distinsa familie a marelui poet şi foşti membrii ai Cenaclului Flacăra.
Va fi un Cenaclu Lumină Lină pus simbolic sub auspiciile fostului Cenaclu Flacăra. Nădăjduim să realizăm un concert deosebit şi unic.



PROGRAM CONCERTE CENACLUL LUMINĂ LINĂ:

Marţi, 15 Februarie, ora 13 - Concert la Avrig,
Sala de Sport.
Duminică 20 Februarie, ora 18 - Concert la Sibiu,
Biserica de pe Strada Înfrăţirii.
Vineri, 25 Februarie, ora 13 - Concert la Rupea,
la invitaţia părintelui protopop Matei Sucaciu.
Duminică 6 Martie, ora 18,Tohanu-Zărneşti,Biserica locală,
la invitaţia Părintelui Protopop Gheorghe Colţea
Duminică 20 Martie, ora 16, Rod Sălişte în Biserica locală
Duminică, 27 Martei, ora 16, Poiana Sibiului.