joi, februarie 24

Cenaclul la Homorod!

SĂ FIM ÎMPREUNĂ LA HOMOROD!

COMUNICAT


Vineri 25 Februarie, începând cu ora 16 Cenaclul Lumină Lină va concerta la Homorod, la invitaţia Părintelui Protopop Dan Matei Sucaciu. Avem din nou emoţii, ne gândim că trebuie să dăruim tot ce avem mai bun în noi pentru ca lumea să se simtă bine, să fie un moment frumos de promovare a unor blânde idei culturale, şi să trăim cu toţii un moment deosebit de linişte sufletească.
La întâlnire vor participa toţi preoţii din Protopopiatul Rupea, concertul având rostul să promoveze identitatea Cenaclului Lumină Lină şi să pregătească viitoarele acţiiuni de selecţie a valorilor tinere. Sperăm ca în viitoarele noastre concerte, după ce lumea ne va înţelege în mod corect intenţiile, să descoperim cât mai mulţi tineri talentaţi, cu voci frumoase sau creatori de poezie creştină. Pe aceşti tineri dorim să îi aducem apoi în prim planul opiniei publice, să îi ajutăm material şi să fim rampa de lansare a identităţii lor. Generaţia noastră nu a beneficiat de aceste promovări, noi fiind un fel de batalion sacrificat în confuziile de dup 1989. Tocmai pentru că vrem ca măcar această generaţie nouă să primească mai multe şanse de afirmare, vom porni cu elan misionar şi în viitoarele acţiuni ale cenaclului pentru a descoperi tineri talentaţi.

Deja vă şi propunem un nume: Maria Varga o tânără cu o voce de cristal, care a crescut în codiţiile vitrege ale  orfelinatului, dar care mâine va cânta pentru a treia oare în concertele noastre. Maria va interpreta priceasna O Măicuţă Sfântă şi a declarat că: "Pentru mine Cenaclul Lumină Lină este o adevărată famile. Mă simt bine, toţi sunt atenţi cu mine şi vreau să cânt cât mai mult alături de voi! Să dăruim tuturor ceea ce noi avem dar de la Dumnezeu, cântecul şi vocea noastră!"  Acesta este deci dezideratul după care se ghidează cenaclul nostru. 

Întâlnirea de la Homorod va fi redată ca de obicei "live" cu imagini şi comentarii de la faţa locului. Vă rugăm să ne susţineţi moral, cu dragoste frăţească şi să vă bucuraţi pentru tot ceea ce noi încercăm să facem!
Vă mulţumim!
Membrii Cenaclului Lumină Lină!