miercuri, februarie 9

LA MEDIAŞ CU FLACĂRA CENACLULUI!



 PĂRINTELE CĂTĂLIN DIN NOU LA DRUM PENTRU MSIUNEA CENACLULUI...

    Miercuri,la ora 13 împreună cu Leonard Strugar am luat drumul Mediaşului, din nou din dorinţa de a promova şi realiza calendarul concertelor pe luna martie. Înainte de ora 14 am intrat pe uşa biroului Părintelui Protopop Ovidiu Găban. Primire cordială, discuţii calde şi fructuoase. Deschidere totală din partea sfinţiei sale pentru concertele cenaclului nostru. Au fost deocamdată consemnate trei astfel de întâlniri sigure şi inedite, la Mediaş, în Alma Dumbrăveni şi în Valea Viilor. Săptămâna viitoare vom stabili exact locaţiile şi ora de desfăşurare.
   Deasemenea, s-a luat în calcul şi ideea de a merge din nou la Copşa Mică unde suntem invitaţi de domnul primar şi de zeci de credincioşi care ne-au trimis prin internet semne de dragoste.
   Părintele Protopop a venit cu câteva propuneri concrete privind particparea locală a gazdelor la aceste concerte, accentul căzând pe stimularea valorilor autohtone, din şcoli şi licee să debuteze în cadrul manifestărilor noastre. S-a luat în calcul şi posibilitatea unui concert în aer liber, evident după Sfintele Paşti, un concert la care să participe întreaga suflare ortodoxă a Mediaşului, briza spectacolelor desfăşurate sub cerul liber putând fi un punct de atracţie deosebit pentru toţi cei iubitori de artă şi spirit creştin.