marți, martie 29

 

ASTĂZI!   ASTĂZI!   ASTĂZI!
PROGRAM SPECIAL LA RADIO

RADIO CENACLUL LUMINĂ LINĂ!

   Informăm pe toţi cititorii noştrii că ne aflăm în etapa de început a emisiei prin internet Radio Cenaclul Lumină Lină. Fiind într-o etapă experimentală, avem nevoie de susţinerea dumneavoastră morală, verbală şi de multă înţelegere privind eventualele nesincronizări tehnice. Am început să transmitem live concertele cenaclului nostru. Sincer mulţumim celor care ne-au transmis impulsuri pozitive pentru demersul nostru. Obişnuiţi cu "tăcerea" smerită a prietenilor noştrii, am fost surprinşi că v-aţi gândit la noi şi aţi scris mail-uri frumoase. E o surpriză pe care nu ştim dacă o merităm şi acum nu vorbim cu falsă modestie, mai ales pentru că vă cunoaştem pretenţiile şi de aceea ne vom strădui să fim la înălţime. Oricum orice mesaj este de bun simţ şi binevenit.


DE CINE DEPINDEM?

Echipa Radio:
Florin Popescu - redactor sef (omul de care depinde calitatea emisiei)
Ştefan Ion
Alex Forţ
Cristian Curta
Dacă aveţi probleme audio scrieţi repede  un email de avertizare pe adresa blogului: cenacluluminalina@gmail.com 
Aici să amintim şi de aportul deosebit adus la nivel de calitate sunet a concertelor ( e vorba de sonorizare) de către Leonard Strugar.
ASTĂZI PUTEŢI AUZI:
                
ORA 20 Cântece compuse şi interpretate de Părintele Cătălin Dumitrean.ORA 21 CENACLUL FLACĂRA ÎN CONCERT LIVE ( înregistrare superbă din 1982)ORA 22 Ne rugăm împreună cu ACATIST