marți, martie 1

Concertele noastre.

ULTIMĂ ORĂ!

PRIMĂRIA COPŞA MICĂ invită Cenaclul Lumină Lină!


    Astăzi la ora 16, prin intermediul Părintelui Corneliu Ganea am primit invitaţia concretă, din partea Primăriei Copşa Mică de a susţine un concert în ziua de 25 Martie, ora 17, de Bunavestire, la Copşa Mică, urmând ca locaţia să fie stabilită zilele acestea.


Ca de obicei, domnul primar Tudor Mihalache, un om cu totul deosebit, gazdă deosebită şi fin cunoscător al muzicii spirituale, alături de domnul vice-primar Comiza Cornel, un bun creştin şi patriot de condiţie, ne-au făcut cinstea de a face o invitaţie directă a Cenaclului Lumină Lină la Copşa Mică. Suntem foarte onoraţi. Ultimul concert la Copşa Mică a fost memorabil.
Sperăm ca promovarea concertului să se facă în condiţii frumoase, deşi suntem siguri că oamenii vor veni şi de această dată "cu mic cu mare" să se întâlnească cu armonia şi dăruirea cântecelor noastre. 
  
  Ne pare bine că nu trebuie să insistăm noi în promovarea concertelor noastre. Există oameni responsabili, primari şi preoţi care simt nevoia să ofere bucurie creştinilor din comunitate. Dacă fiecare comunitate ar interveni în acest mod în invitaţia cenaclului nostru, mai ales că se cunoaşte că venim benevol, s-ar realiza evenimente deosebite pentru comunităţile creştine. Aici rolul principal îl au preoţii parohi, car ar trebui să fie cei mai interesaţi să creeze un eveniment spiritual în comunităţile lor. Iată, Copşa Mică oferă un model viu şi concret. Cine urmează?