joi, martie 31

Dor de România

Cenaclul propune ca un gest de conştiinţă!

  Poate aţi văzut deja că în gramatica egoismelor noastre sinistre am ajuns să nu facem mai nimic pentru ţara noastră. Ne lamentăm, ne rugăm prea îngrijoraţi prin acatiste pentru vindecarea bietului suflet, ne dăruim conştincios şi apoi ne şi opintim în iertări aducând tot felul de alibiuri dogmatice şi păguboase nimicniciei personale, ne înfuriem la critica preşedinţilor de stat sau a guvernelor de circumstanţă, care au ruinat economia, iar în rest nu facem nimic altceva decât să îngropăm România şi românismul în disperare şi uitare.
Generaţia noastră prin reprezentanţii aleşi, din nefericire:
_- A OFERIT ROMÂNIA IMPERIULUI EUROPEAN ŞI FINANŢEI MONDIALE! 

   Nu sunt patriotard, nu caut revanşe inutile pe plaja mizeriilor cotidiene, nu intru în logica deşertăciunilor intelectualităţii de azi, nu vreau o estetică de stânga sau de dreapta a cuvântului român, mă doare doar modul propriu în care, eu însumi crescând la suflet sute de fii spirituali nu am reuşit să creez în acelaşi timp şi oameni cu ambiţia de a se înrola în oastea recuperării istoriei noastre. Tocmai de aceea, discursul Cenaclului Lumină Lină va promova la fiecare întâlnire cu publicul cântece patriotice şi va preda lecţii de recuperare a condiţiei noastre patriotice fireşti. 
Noapte bună celor ce-şi trăiesc viaţa doar de dragul de a o trăi şi de frica judecăţii lu Dumnezeu.
E oastea rebelă a soldaţilor cu care ţara noastră a ajuns o biată şi săracă colonie.


În acest duh, vă rog să mergeţi pe blogul de poezie şi să citiţi un poem de spovedanie către maica ţară părăsită.


Pentru cei ce au încă un fior vă propun:
DUMINICĂ 3 APRILIE CENACLUL LUMINĂ LINĂ OFERĂ PACE, DRAGOSTE ŞI IUBIRE DE NEAM ÎN TURNIŞOR, BISERICA DE PE STRADA BIELTZ. VĂ AŞTEPTĂM LA ORA 17