vineri, martie 18

VINERI SEARA DIN PADOVA

CENACLUL FĂRĂ POET!

DUMINICĂ VĂ ÎNDEMN SĂ MERGEŢI LA CENACLUL LUMINĂ LINĂ!

Duminică seara este organizată o nouă manifestare a Cenaclului Lumină Lină la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena de pe Strada G.Dima . Va fi primul concert la care va lipsi chiar întemeietorul acestui cenaclu, însă tocmai de aceea vă rog din suflet să participaţi cu toţii. M-aş simţi foarte bine dacă veţi merge acolo şi prin aceasta veţi aduce un omagiu instituţiei sprirituale pe care am edificat-o cu suflet şi multă energie creatoare. Cenaclul înseamnă o pagină autentică de mărturisire a numelui lui Dumnezeu, un suflu nou într-o societate creştină care tinde să se divizeze prin orgolii şi vanităţi elitiste. Tocmai de aceea la cenaclu rebuie să participe cât mai mulţi adevăraţi creştini. Îndemn pe membrii cenaclului să se pregătească cu conştinciozitate pentru acest concert, să fie serioşi şi înţelegători unii cu alţii. Probabil vor fi şi mulţi invitaţi noi. Am înţeles că se fac eforturi frumoase din partea lui Cristian Ţopea pentru a fi toată lumea mulţumită. Sperăm ca să nu fie nici probleme de ordin tehnic, artistic (calitate pieselor alese) şi administrativ. Se cere şi aici multă atenţie, organizare din timp şi să nu se minimalizeze nici un amănun.t Oameni talentaţi şi pricepuţi avem. ne lipseşte doar modestia şi atenţia.  Încercaţi să vă mobilizaţi şi să ajutaţi şi pe cei care nu au mijloace de deplasare să ajungă la acest concert. Cenaclul chiar fără poet rămâne o lucrare duhovnicească şi de aceea sper ca la sfârşitul zilei să-mi trimiteţi impresii sugestive. Aşadar nu vă întristaţi că nu sunt lângă voi. Cu atât mai mult vă veţi bucura în clipa când îmi veţi auzi iarăşi vocea la microfonul cenaclului... Concertul începe la ora 18. Rog ca acest mesaj să se citească duminică în ambele mele biserici.
P.S. ROG CA DUMINICĂ SEARA VOI SĂ SCRIEŢI PE BLOG CÂT MAI CONCIS CRONICA CONCERTULUI ŞI SĂ ADĂUGAŢI FOTOGRAFII DE LA MANIFESTARE. AŞTEPT SĂ VĂD CUM VĂ DESCURCAŢI! MĂ ROG PENTRU SUCCESUL VOSTRU!


În altă ordine de idei...


Despre mine ce pot să vă spun. Sunt încă foarte obosit. Mi-am imaginat că mă voi odihni mai mult, că o să-mi liniştesc inima cu somn, rugăciune, meditaţie şi scris. Programul a fost destul de delirant. Luni seara am ajuns foarte obosit în Italia, ieri am fost mai mult pe drum,  acum e vineri, port povara pregătirii de plecare şi nu am sentimentul că m-am odihnit. Se pare că trebuie să ajung şi la servici, sunt treburi administrative etc. Poate că totuşi voi găsi odată şi răgazul unei adevărate odihne...
Vă trimit câteva fortografii realizate la Trento şi Peschiera! Sper să mă simţiţi mai aproape! Îmi pare rău că nu vă pot scrie mai mult. Accesul la laptop( al meu este stricat definitiv) este limitat... Nu am timp să răspund la emailuri, dar sper să nu aveţi această pretenţie. Ceea ce scriu aici este valabil pentru toată lumea.
Cu ajutorul lui Dumnezeu duminică la amiază voi porni spre casă. Voi face o escală de o noapte în Ungaria sau la Nădlac. Sper ca luni seara să ajung la biserică şi să mă întâlnesc cu toţi cei dragi. va fi o frumoasă revedere! Să mă aşteptaţi!