miercuri, august 31

A TRECUT TIMPUL VORBELOR...

COMUNICAT DE MARE IMPORTANŢĂ!
LUNI 5 SEPTEMBRIE ORA 19, PE STRADA DEALULUI 
ADUNAREA GENERALĂ A CENACLULUI LUMINĂ LINĂ
Deoarece există foarte mulţi prieteni ai Cenaclului Lumină Lină care doresc să se pună în slujba idealurilor misionar-ortodoxe ale acestui grup de oameni, vă informăm că LUNI 5 SEPTEMBRIE 2011, la Biserica de pe Strada Dealului este convocată prima ADUNARE GENERALĂ a actualilor şi viitorilor membrii ai Cenaclului Lumină Lină! Sunt aşteptaţi să participe şi toţi aceia care prin email,scrisori şi întâlniri cu cenaclul şi-au exprimat dorinţa de a face ceva concret pentru viitorul activităţilor noastre.Acum aveţi ocazia.
Nu se vor face invitaţii nominale către nici un credincios, nici măcar din partea conducătorului cenaclului. Lăsăm la libera alegere a celor ce vor să se implice în aceste programe să o facă direct, neconstrânşi de nimenea şi plini de exuberanţă. Nu există nici un criteriu de vârstă, de studii sau de stratificare socială. Sunt bine primiţi toţi cei care au idei şi vor să facă ceva pentru oameni.
ORDINEA DE ZI:
1.Stabilirea membrilor Cenaclului Lumină Lină şi a membrilor comisiilor de organizare pe cele 3 secţiuni:
a. concerte publice, serile duhovniceşti de marţi etc.
b.publicaţii, reviste, afişe, broşuri, cărţi, blog internet.
c. marketing-venituri, cheltuieli deplasare, filantropie, ajutor social.
2. Stabilirea unui calendar aproximativ pentru acţiunile noastre, urmând ca apoi noile comisii alese să îşi organizeze separat în date precise activităţile proprii.
3. Oficializarea unui Cod disciplinar şi a unei Comisii de Disciplină care să sancţioneze eventualele abateri de la morala creştină şi de la etica cenaclului nostru.
SPECTACOL DE MUZICĂ PATRIOTICĂ
LA SFÂRŞITUL ADUNĂRII VA AVEA LOC UN RECITAL DE CÂNTECE AL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ ŞI O AGAPĂ FRĂŢEASCĂ


VĂ RUGĂM SĂ TRANSMITEŢI ACEASTĂ CHEMARE LA CÂT MAI MULŢI DINTRE CEI CE REZONEAZĂ CU IDEEA DE CENACLU, DE ORTODOXIE, DE PATRIOTISM.
AŞTEPTĂM PĂRERILE DUMNEAVOASTRĂ VIS A VIS DE ACEASTĂ ADUNARE GENERALĂ ŞI EVENTUALELE ADEZIUNI SCRISE ALE CELOR CE NU SUNT DIN SIBIU. VĂ MULŢUMIM!
PĂRINTELE CĂTĂLIN DUMITREAN


     BLOGUL DE POEZII VĂ ADUCE SURPRIZE!
Deoarece de la ultima noastră postare pe blog a intervenit o pauză fortuită de  trei zile(Părintele Cătălin a lipsit din Sibiu şi nu a avut la dispoziţie un modem pentru a reuşi publicarea unor texte) astăzi revenim cu câteva poezii şi un text limpede despre frustrările noastre naţionale, toate aparţinând Părintelui Dumitrean Cătălin.
Lectură frumoasă!