miercuri, ianuarie 19

COMUNICAT!
CA O LUMINĂ SPRE CER!

Manifestarea Cenaclului Lumină Lină de la Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul o considerăm ca pe un omagiu adus Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, în săptămâna de praznic al Icoanei Maica Domnului Îndrumătoarea.
Prezenţa fiilor săi duhovniceşti la această seară duhovnicească nu a fost o alegere personală a celor ce au venit la chemarea noastră, ci o alegere a Maicii Domnului, care deşi iubeşte întreaga făptură, are o atenţie specială cu cei care, în smerenie şi bunătate, îi cinstesc cu osteneală numele. Tocmai de aceea, concertul de muzică psaltică al Corului Sfântul Andrei a constituit un adevărat buchet de flori isihaste adus în cinstea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu.
Mulţumim celor ce au ostenit la realizarea aproape perfectă a acestei seri duhovniceşti şi tuturor celor care în intenţii şi formule pragmatice doresc să ajute susţinerea financiară a cenaclului nostru.
Aşteptăm pe acest blog impresii, idei practice şi propuneri de ajutor pentru transpunerea în practică a programelor noastre.
Cenaclul Lumină Lină