marți, ianuarie 25

În fiecare început este un zbor de înger


Verdele ca o speranţă de primăvară!

Cenaclul Lumină Lină îşi schimbă înfăţişarea. Nu doar în componenţă, destin şi destinaţii, ci şi în prezentarea sa eletronică. Mulţimea de suporteri care răsfoiesc zilnic paginile acestui blog, ne-au determinat să le arătăm că, la rândul nostru, suntem dornici să le mulţumim pentru fidelitate îngrijindu-ne ca viaţa cenaclului să fie mereu mărturisită prin înfăţişare frumoasă, atât pe paginile de interne cât şi în concertele noastre.  Suntem mai verzi, de data aceasta, dar nu din raţiuni naţionaliste, ci pentru că iarna aceasta, atât de multă, atât de grea, ne-a adâncite dorurile de primăvară. Şi pentru că suntem revoluşionari, şi pentru că suntem fără prejudecţi, îndrăznim să ne aşezăm în verde, ca într-o superbă idilă de mitologie simţită!

Cenaclul Lumină Lină vă aduce la cunoştinţă şi primele informaţii în acesta nouă pagină. Astfel:

1. Astăzi, marţi, la ora 11, Părintele Cătălin va semna un parteneriat cu Protopopiatul Sibiu şi se va hotărâ când vor avea loc şi unde primele două concerte misionare.

2. Miercuri, ora 11 se va întâmpla acelaşi lucru şi la Protopopiatul Avrig.

3. Până sâmbătă părinţii protopopi de Rupea şi Bran Zărneşti vor transmite şi ei lista cu două sau trei localităţi în care vor avea loc concerte cu Cenaclul Lumină  Lină în luna martie.

4. Cenaclul va semna câteva parteneriate şi cu două sau trei ziare locale cu pagină electronică.

Vă aşteptăm să ne citiţi. Rămânem sensibili la dorinţa de a ne scrie dumneavoastră cât mai des şi ne mâhnim puţin când nu găsim comentarii din partea celor dragi în căsuţa noastră de inbox. Oricum, noi vă iubim mult şi vă promitem că clipe de pace şi bucurie sufletească.