luni, ianuarie 24

               Ştiri Cenaclu Lumină Lină!

Mâine blogul nostru va apare într-un nouă înfăţişare. Echipa tehnică a cenaclului lucrează la acastă oră pentru a revoluţiona pagina electronică. Mâine dimineaţă, sperăm să vă bucuraţi de date noi, cântece ala cenaclului audiate direct de pe blog şi alte informaţii utile.

Programul de concerte al Cenaclului Lumină Lină va fi finalizat mâine. Pe măsură ce vom avea date concrete veţi fi imediat informaţi.

Joi seara, ora 18, la Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul va avea loc o preselecţie pentru a se finaliza noua structură a membrilor cenaclului. Sunt aşteptaţi toţi cei doritori de a participa cu vocea şi talentul la concertele noastre.

Cenaclul va beneficia în mod inedit de un manager de prezentare a concertelor, care va evidenţa activitatea noastră în materiale media şi afişaj public.

În atenţia tuturor prietenilor noştrii din Cluj, Zalău. Piatra Neamţ, Focşani, Slobozia, Ploieşti şi Bucureşti. Nu putm susţine încă concerte în săli cu capacitate de peste 400 de locuri, din următoarele motive:

1. Nu avem încă aparatură performantă care să asigure o calitate bună exprimărilor noastre.
Vom face pe viitor un apel la credincioşii noştrii şi la prietenii de pe blog, ca fiecare să ajute la edificare bazei materiale cu sume necesare achiziţionării de materiale audio.
De exemplu:

Fam. Popescu donează suma X, pentru cumpărarea unui microfon.
sau
credincioasa Y oferă contravaloarea unei mini boxe sau boxe.
sau
prietenul Z ne oferă cabluri pentru microfoane, posibilitatea de a cumpăra huse etc.

şi, deşi, poate o să zâmbiţi...
Un alt prieten, ne va dărui un microbuz...
Cred că orice este posibil. Cenaclul are nevoie de infrastructură şi susţinere, până va porni puternic. Scopul nostru de a face bine este foarte important, ca să ne oprim din lipsa bazei minime materiale.
Eu cred în minuni. Să ne rugăm toţi să vină aceste daruri.
2. Deplasarea întregului cenaclu, format din 24 de membrii presupune uneori cheltuieli mari de deplasare. Preferăm să susţinem concerte în formule restrânse şi deocamdată în judeţul nostru.
3. În eventualitatea aparţiţiei unor sponsori, desigur că ne vom deplasa oriunde suntem invitai.
4. Mulţumim fam Muntenaş Ioan Şi Doina din Cluj, care împreună cu părintele paroh din cartier ne pun la dispoziţie biserica parohială. Vom stabili cât de curând ziua de concert.

Părintele Ciprian  Creangă, preot Turnişor se alătură de azi cenaclului nostru la toate acţiunile. Mulţumim.