duminică, ianuarie 2

COMUNICAT


La treabă!

-consemnat, azi la amiază, de Florin Popescu-

Din partea Părintelui Cătălin

Dialog şi bucurie!

În perioada 3-10 Ianuarie, conducătorul Cenaclului Lumină Lină va fi într-un tradiţional pelerinaj şi concediu de odihnă la Padova, în Italia. În acest timp, în măsura posibilităţilor de trafic pe internet, vor continuua postarea gândurilor bune din partea părintelui, pentru a putea aduce bucurie sutelor de oameni care accesează acest blog. Părintele Cătălin intenţionează să trimită cât mai des ştiri frumoase despre lumea de dincolo de graniţă, despre evlavia pământenilor şi lupta lor pentru frumos.

Vă rugăm însă:

-Participaţi toţi cei ce aveţi un gând bun la pagina acestui blog. Nu mai staţi în espectativă. ortodoxia e vie prin energia voastră.  Au scris părintelui lucruri minunate, foarte mulţi oameni pe care noi nici măcare nu îi cunoaştem,dar au scris în mod deosebit. Scrieţi şi voi tot ceeea simţiţi şi cum vă doriţi să fie aceast cenaclu, cum să îl facem minunat.

- Părintele vă roagă să trimiteţi acest blog prin link la cât mai multe persoane, cu care comunicaţi pe net, interesate de frumos. Faceţi acest lucru, toţi cei ce îi preţuiţi pe părintele şi ideea de a dezvolta efortul misonar unic al Cenaclului Lumină Lină.

-Nu este o obligaţie omenească, ci de conştiinţă şi bun simţ. Deci, să trecem la fapte...
Părintele va monitoriza din străinătate cât mai atent aceste email-uri şi pe cei care ne veţi trata cu dăruire, ca dovadă a iubirii pe care ne-o purtaţi.

-Aşteptăm, la fel ca şi până acum opinii, gânduri frumoase şi idei despre concertele Cenaclului Lumină Lină şi articolele ce vor apare pe acest blog, pe adresele noastre de email pe care le aveţi consemnate. Vă aşteptă şi pe cei care din binecuvântate sau alte pricini aţi fost mai reţinuţi de problemele revelionului până acum! Deveniţi şi voi misionari! Nu prin vorbe, ci prin fapte! Vă mulţumim!