miercuri, octombrie 26

Cenaclul Lumină Lină la Târnăvioara
AM FOST DIN NOU ÎNTR-UN COLŢ DE RAI!
   Cenaclul Lumină Lină a susținut astăzi, 26 octombrie 2011, un concert la finalul Sfintei Liturghii oficiate de Pr. Paroh Corneliu Ganea în Biserica din Târnăvioara - Copșa Mică. Redăm mai jos concertul. Vă dorim audiție plăcuta!


Concert Târnăvioara - Cenaclul Lumină Lină) SELECŢIUNI DIN CONCERT ŞI SLUJBĂ


La Târnăvioara a fost din nou frumos. Ne-ar trebui multe cuvinte pentru a scrie cronica unui pelerinaj minunat, a unor oameni calzi, a cântecelor noastre care din nou au adus multă bucurie în sufletele localnice. Am fost primiţi ca nişte oaspeţi deosebiţi, ne-am rugat şi am mulţumit lui Dumnezeu pentru acest minunat prilejd de bucurie creştină.
Cenaclul nu s-a deplasat în componenţa sa maximă, dat fiind faptul că a fost o zi de muncă în săptămână, dar cei prezenţi au făcut tot ceea ce este posibil pentru că să rezulte un recital minunat.
La cererea noastră nu am cântat multe piese, timpul fiind foarte plin şi de alte evenimente, dar am promis că vom reveni cu un concert extraordinar la Copşa Mică.




Suntem din nou mulţumiţi şi avem conştiinţa datoriei împlinite.
Viaţa cenaclului trezeşe sufletul românesc. Altceva nici nu cred că trebuie să mai spunem. Pur şi simplu, totul este minunat. Dar din darul lui Dumnezeu.
Mulţumim Târnăvioara!


Dragii noştri cititori!
Nu ştiu dacă aţi înţeles mesajul nostru de aseară, şi anume că blogul cenaclului devine de mâine site. Personal, pentru mine, este o mare bucurie. Resimt acelaşi bun şi copilăresc entuziasm.   Sper că şi voi simţiţi la fel. La această oră se lucrează din plin...
Fiţi aproape de noi!
INTRAŢI DE CURIOZITATE PE
CENACLULLUMINALINA.COM
CA SĂ VEDEŢI CÂTEVA FORME INCIPIENTE ALE SITEULUI
Părintelele Cătălin






 Salutăm  noua formulă de adresare a Cenaclului Lumină Lină, faptul că  blogul devine site este o  realizare frumoasă şi necesară. E frumos ,e luminos, e clar... îmi place.
                                                                                                                               
                                                                                                                                          Monica



Încă o zi a bucuriei!
                    

         Astăzi la Târnăvioara, membrii Cenaclului Lumină Lină, ducând mai departe  misiunea lor creştină, au adus din nou elogiu Maicii Domnului, au trezit din nou admiraţia unui public minunat, prin frumoasele exprimări ale fiorului creştin şi naţional.
        Părintele Paroh Corneliu Ganea, mulţumeşte în numele enoriaşilor, Părintelui Cătălin şi echipei sale pentru jertfă  şi  ajutor.
Ascultăm cum curg piesele interpretate cu atâta dragoste, ca un izvor care adapă setea de desăvârşire a oamenilor.Cristina cu interpretarea cântecului “Trei sferturi în cer” Și uneori la focul mic în casa lor sărmană/ Iisus înduioşat un pic coboară din icoană. Este minunat! Recunoaştem vocea frumoasă a Cosminei când au cântat împreună “O Măicuţă Sfântă” , câtă dăruire din partea tuturor...
Publicul recunoaşte melodia interpretată cu dăruire de Ionică şi Cristian la fluier, si fredonează  împreună cu ei: Tie Maică îţi cer nu mă lăsa să pier, du-mă sus la Fiul tău şi la Dumnezeu.  
Cântecele patriotice trezesc fiorul naţional şi crează o atmosferă incendiară, oamenii cântă cu o singură inimă piesele de forţă ale cenaclului.
Cenaclul Lumină Lină merită cu adevărat să existe în continuare, pentru menirea lor de a realiza prin muzică un progres spiritual şi cultural, cu entuziasm, cu implicare pentru misiunea bisericii  noastre Creştine  Ortodoxe.
                                                                                                                                Monica